Нагородження Грамотою Верховної Ради України доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Квасниці Олега

27 вересня 2021 року Хмельницький національний університет відвідав народний депутат України Ватрас Володимир Антонович, який спільно  з ректор Матюхом Сергієм Анатолійовичем вручив доценту кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту університету Квасниці Олегу Михайловичу Грамоту Верховної Ради України.

Грамотою Верховної Ради нагороджуються громадяни України, які зробили значний особистий внесок у будь-якій сфері життєдіяльності держави.

Олег Михайлович отримав високе визнання за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців і спортсменів, досягнення високих спортивних результатів, реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту.

Так, студентська команда Хмельницького національного університету під керівництвом Квасниці О. М. п’ять разів ставала чемпіоном літніх універсіад України з регбі-7 (2005, 2007, 2011, 2017, 2021 рр.) та тричі – срібними призерами (2003, 2013, 2019 рр.). Олег Михайлович є членом тренерського штабу національної збірної команди України з регбі-15 та збірних команд Хмельницької області з регбі-7 та регбі-15. Протягом трудової діяльності був тренером молодіжної збірної команди України з регбі-15 (U-20), головним тренером збірної команди України з регбі-7 (U-16) та тренером збірної команди України з регбі-7 на XVII Всесвітній літній Універсіаді.

За час роботи в університеті пройшов кар’єрний шлях від викладача кафедри фізичного виховання до доцента, зарекомендувавши себе висококваліфікованим фахівцем освітньої галузі. Кандидат наук з фізичного виховання та спорту Квасниця О. М. є автором  наукових, навчально-методичних праць, неодноразово був нагороджений відзнаками за сумлінне виконання службових обов’язків, примноження спортивної слави університету, міста та області.

Нам приємно, що високі досягнення нашого колеги визнані на державному рівні, адже успіх колективу – це сукупність досягнень кожного співробітника.