Вдалий виступ магістранта спеціальності “Середня освіта (Фізична культура)” на командному чемпіонаті України з легкої атлетики

В останні дні січня з 28 по 30 число у приміщенні студентського спорту Сумського державного університету проходили ще одні легкоатлетичні змагання: командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Данні змагання є вкрай важливими, оскільки за результатами виступів здійснювалось виявлення і відбір кращих спортсменів до складу збірної команди України з легкої атлетики для участі у міжнародних змаганнях.

 Приємно відмітити, що одним із учасників легкоатлетичних змагань став досвідчений наш спортсмен, здобувач вищої освіти за другим магістерським рівнем спеціальності «Середня освіта (Фізична культура)», Владислав Мартинюк. У спортивній кар’єрі вже є чимало успішних стартів і визначних досягнень. Лише минулого року Владислав став чемпіоном Всеукраїнської універсіади.

Вдалими виявилися і теперішні змагання. У бігові на дистанцію 2000 метрів з перешкодами Владислав показав найкращий результат 5 хвилин 56.28 секунди, що дозволило йому підійнятися на першу сходинку п’єдесталу.

Варто відмітити що успішний виступ на Чемпіонаті України дозволив Владиславу Мартинюку увійти до складу національної збірної України з легкої атлетики.

Кафедра теорії і методики фізичного виховання і спорту, спортивний клуб університету вітає Владислава Мартинюка з вдалим виступом і бажає успіхів у навчанні та подальших спортивних перемог.