Облаштування стартової арки на практичних заняттях з дисципліни «Спортивні споруди і обладнання»

Серед важливих завдань, які здобувачі вищої освіти виконують під час вивчення фахової дисципліни «Спортивні споруди і обладнання», є набуття практичних навичок і умінь щодо підготовки спортивних споруд до проведення різних змагань, облаштування місць та створення належних умов для фізкультурно-масових заходів тощо.

Так, 15 травня в рамках виконання практичної роботи з вищевказаної дисципліни студенти 4 курсу спеціальності «Середня освіта (Фізична культура)» та «Фізична культура і спорт» забезпечили облаштування стартової арки.

Під час облаштування стартової арки студенти мали розв’язати низку важливих питань: правильний вибір місця розміщення надувної конструкції та її розташування, забезпечення безпечного електроживлення, міцного закріплення.

Проведена робота мала також важливе значення оскільки дана надувна арка пізніше була використана для проведення масового благодійного забігу по території Хмельницького національного університету.

На завершення висловлюємо слова вдячності за допомогу в проведенні даного практичного заняття по облаштуванню стартової арки та масового благодійного пробігу засновнику громадського об’єднання «FLASHRUN» Сніжані Кріль.

Олександр СОЛТИК,
зав. кафедрою ТМФВС