Успішний виступ студентів Хмельницького національного університету на Чемпіонаті України з веслування на б/к

У місті Полтава на мальовничій річці Ворскла з 16 по 20 вересня 2020 р. пройшов командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. Представниками збірної команди Хмельницької області були студенти Хмельницького національного університету, а саме: Блонський Олександр, факультет економіки та управління, група ОА-18-1, студенти гуманітарно-педагогічного факультету Кривошия Назар група ФКСм-20-1, Мельник Микола, Євдокимова Марія, група СОФК-18-1, Лозінський Назар, Флорчук Костянтин, група ФКС-20-1, Дячок Софія група СОФК-20-1.

Найкраще з усіх наших спортсменів виступила Дячок Софія; вона двічі стала чемпіонкою України. У складі з Магріані Єлизаветою у байдарці-двійці вони перемогли на дистанції 5000 метрів, у змішаному екіпажі байдарки-четвірки з Євдокимовою Марією, Мельник Миколою, Флорчуком Костянтином святкували перемогу на дистанції 500 метрів. Окрім того в особистому заліку Софія виборола «срібло» у байдарці-одиночці на дистанції 1000 метрів. До речі усі чемпіони України виконали норматив «Майстер спорту України». Близьким до п’єдесталу був Кривошия Назар. На спринтерській дистанції 200 метрів у змішаному екіпажі байдарки-четвірки він фінішував четвертим.

Решта наших учасників, хоч і не здобули нагород, проте також показали гідний результат на цих престижних змаганнях.  На фото: з ліва на право Флорчук Костя, Дячок Софія, Мельник Микола, Євдокимова Марія

 На фото: з ліва на право Флорчук Костя, Дячок Софія, Мельник Микола, Євдокимова Марія

Бажаємо нашим спортсменам міцного здоров’я, успіхів у навчанні та  спорті.