ЗАЛУЧЕНННЯ ФАХІВЦІВ-ПРАКТИКІВ ДО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СЕРЕДНЯ ОСВІТА(ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА)» ТА «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ»

В рамках вивчення дисципліни «Спортивні ігри та методика їх викладання», а саме гандболу, 30 травня 2024 року, відбулося виїзне практичне заняття із залученням до освітнього процесу фахівця-практика, тренера гандбольної команди ХНУ-ДЮСШ-1, яка бере участь в Чемпіонаті України, найвищого дивізіону, супер ліги.

На практичному занятті були присутні тренерський склад команди, Катерина Заспа і Олег Базильчук, гравці гандбольної команди та здобувачі вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній професійній програмі «Середня освіта (Фізична культура)» та «Фізична культура і спорт».

Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти удосконалювали свої знання і вміння техніко-тактичних дій в нападі та захисті, із залученням до заняття гравців гандбольної команди, які на власному прикладі показували і відпрацьовували із здобувачами технічні дії виконання різновидів кидків та тактичні дії в нападі і захисті.

Здобувачі вищої освіти із завзяттям виконували поставлені перед ними завдання, прислуховувалися до порад, які надавали тренер команди та гравці.

Висловлюємо щирі слова вдячності тренерам та гравця гандбольної команди ХНУ-ДЮСШ – 1, за підтримку здобувачів вищої освіти при вивченні освітнього компоненту «Спортивні ігри з методикою їх викладання».

Віра БАЗИЛЬЧУК,
доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту