СРІБЛО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З ВЕСЛУВАЛЬНОГО МАРАФОНУ

З 16 по 23 вересня в хорватському місті Метковіч пройшов чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное на марафонські дистанції. Змагання проходили на короткій (3,4км) та довгій дистанціях (від 11,8 км до 29,6 км) з перебіжками в трьох вікових групах: юніори, молодь до 23 років та дорослі. Збірну команду України представляли студенти Хмельницького національного університету, а саме: Микола Мельник студент групи ФКСм-23-1, Тетяна Зозуля студентка групи ФКСм-24-1, Анастасія Дежицька студентка групи СОФК-22-1, Артем Мельник студент групи ФКС-21-1, факультету здоров’я, психології фізичної культури та спорту.

Найкращий результат в каное-одиночці показала Анастасія Дежицька вона виборола срібну нагороду на дистанції 11,8 км серед молоді, Тетяна Зозуля у цьому ж заїзді каное-одиночок фінішувала дванадцятою. Мельник Артем у каное-одиночці серед молоді на дистанції 22,6 км посів одинадцяте місце а Микола Мельник в байдарці-двійці на дистанції 29,6 км серед чоловіків фінішував вісімнадцятим.

На фото: ліворуч – Анастасія Дежицька на нагороджені

Велика подяка Збройним силам України, та усім, хто боронить нашу країну від ворога, за можливість тренуватись та виступати на змаганнях.

Бажаємо подальших успіхів нашим веслувальникам на водних доріжках.

Віктор Флерчук,
доцент кафедри теорії і  методики фізичного виховання і спорту