ПЕРЕМОЖНА ХОДА ГАНДБОЛЬНОЇ КОМАНДИ ХНУ-ДЮСШ 1 НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

З 19 по 21 лютого 2021 року у м. Ужгороді гравці команди ХНУ-ДЮСШ 1 взяли участь у третьому турі першої ліги чемпіонату України з чоловічого гандболу.

Суперниками нашої команди у підгрупі «Б» є: «Шабо-Одеська область»; «КСЛІ» (Київський спортивний ліцей-інтернат); «СДЮСШОР-Карпати» м. Ужгород.

Гравці успішно виконали настанови тренерського колективу команди Катерини Заспи та Олега Базильчука. Так, у першій грі наші гандболісти переконливо перемогли команду «Шабо-Одеська область» з рахунком 32 : 16. Друга гра з командою «КСЛІ» видалася не менш результативною, для нашої команди, перемога з рахунком 34 : 19. У заключний день змагань хмельничани здобули чергову перемогу над місцевою командою «СДЮСШОР-Карпати» з рахунком 33 : 24.

Нагадаємо, система змагань передбачає поділ команд на дві підгрупи «А» і «Б» по чотири команди у кожній. Розіграш першості відбувається у чотири тури: у першому та третьому турах зустрічаються команди у своїх підгрупах (по коловій системі); у другому та четвертому турах зустрічі з командами протилежної підгрупи (так звана стінка на стінку). Переможцем стає та команда, у якої найбільша кількість очок у сумі за чотири тури.

Склад команди ХНУ-ДЮСШ1 сформовано з гравців виключно Хмельницької області – випускників місцевого ДЮСШ №1 та ДЮСШ з м. Волочиськ, ДЮСШ м. Красилів.

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ представляють студенти:

Червонцев Андрій гр. ФКС-18-1,

Романюк Костянтин гр. ФКС 18-1,

Базелюк Артем гр. СОФК-18-1,

Герман Андрій, гр. ПП-19-1,

Даховнік Дмитро гр. СОФК 20-1,

Федючок Дмитро гр. ФКС 20-1

За підсумками трьох турів наші гандболісти впевнено лідирують у чемпіонаті України. Наприкінці березня місяця відбудеться останній четвертий тур, де буде визначено переможців. Очікуємо, що заключний тур чемпіонату України з гандболу відбудеться в м.Хмельницькому.

Бажаємо нашим спортсменам продовжувати переможну ходу і здобути титул чемпіонів України серед команд першої ліги. Тим самим забезпечивши собі можливість у наступному ігровому сезоні змагатися з командами вищої ліги.

Вболіваємо за нашу команду та бажаємо подальших успіхів!!!